Apasa aici pentru a cauta pizzerii dupa oras

Pizzas parte din familia de site-uri EATER, membra a Proiectului “The Synergy Webs USA 2011” pe langa familiile de site-uri Builders, Fair si Zappers, cu un numar activ de peste 50 de site-uri din domenii precum constructii, divertisment, arta, livrare mancare, anunturi, rezervari, reviste si motoare de cautare. Printre site-urile membre ale Familiei EATER regasim: eater.ro, eaterbooking.ro, eaterlunch.ro, eaterfresh.ro, eaterchef.ro, eatermagazine.ro si eatermagazine.com.

Suntem o echipa creativa care s-a pus pe treaba si a adunat pentru tine pizerriile din Bucuresti, dar si din marile orase ale tarii, intr-un singur site. Lucram cu optimism pentru a va oferi cel mai bun serviciu pentru a comanda mancare online.

Pizzas.ro a implementat sistemul "Buy&Resell" prin care poti comanda online produse alimentare achizitionate de Pizzas.ro de la si produse de catre pizzeriile tale preferate. Preturile afisate in dreptul fiecarei oferte includ TVA si comisionul Pizzas.ro de procesare a comenzilor. 

Pizzas este un serviciu online care va permite sa comandati pizza, salata sau pastele preferate de la restaurantele de top din zona in care va aflati cu doar cateva click-uri. 

Esti innebunit dupa bucataria italiana si cauti o noua idee pentru a lua pranzul la birou sau acasa si te-ai saturat de restaurantele de la care comanzi mancare de fiecare data? De acum nu mai trebuie sa iti faci astfel de probleme. Pizzas iti prezinta cele mai bune restaurante din zona in care te afli. Doar alege orasul/sectorul in care te afli si alege dintre cele mai bune pizzerii care livreaza mancare la domiciliu. Nu poate fi mai usor sa comanzi mancare!

Vrei sa savurezi o pizza in Bucuresti, o salata in Brasov sau poate pastele preferate din Cluj? Pizzas iti ofera calea simpla si rapida de a te bucura de preparatele preferate. Tu nu trebuie decat sa comanzi si noi suntem in drum spre tine cu mancarea preferata de la restaurantele din zona in care te afli.

Pizzas = simplu, rapid si eficient!!